Fysiotherapie

Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen

 
De fysiotherapeut - Specialist in beweging
Bijna drie miljoen mensen vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Deze specialist zorgt dat u weer zo optimaal mogelijk kunt bewegen. Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk, de fysieke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een sportblessure, een verkeerde beweging of gewoon, omdat het lichaam ouder wordt.
 
De fysiotherapeut gaat resultaatgericht aan het werk, met de bedoeling om u zo snel en zo goed mogelijk weer op de been te helpen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen en lichamelijke situatie en mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. 

De fysiotherapeut spoort de oorzaak en de daarmee samenhangende problemen van de klacht op en tracht deze, door middel van onder andere oefentherapie en massage, weg te nemen. Als de oorzaak van een klacht eenmaal is verdwenen, zullen de symptomen zich ook niet meer voordoen en kan uw lichaam op een natuurlijke manier herstellen.
 
O.a.:
  • Klachten van het bewegingssysteem
  • Sportblessures
  • Chronische pijn
  • Stress gerelateerde klachten
  • Long gerelateerde problemen (COPD)
Behandeling aan huis
Indien u niet in de gelegenheid bent naar de praktijk toe te komen, bestaat de mogelijkheid aan huis behandeld te worden.

Waarneming
Om er voor te zorgen dat uw behandelproces niet wordt onderbroken nemen collega’s binnen de praktijk voor elkaar waar tijdens vakantie-, studie-, of ziekteverzuim.
Wanneer door omstandigheden een fysiotherapeut voor langere tijd afwezig is, wordt een vervangende fysiotherapeut geregeld die de behandeling overneemt.
 
Commercial Fysiotherapie
125 jaar Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)