Qualiview

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze fysiotherapie praktijk en onze therapeuten. Daarom neemt onze praktijk deel aan een onderzoek dat uw ervaringen meet. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk en geaccrediteerd meetbureau, genaamd Qualiview (Qualizorg BV) en is volledig anoniem. Graag vragen wij u om uw deelname aan dit onderzoek.
 
Het invullen van de online vragenlijst neemt ongeveer 10-15 minuten van uw tijd in beslag. De vragen gaan onder andere over onze accommodatie, informatievoorziening en de behandeling door uw therapeut. Wij zouden uw deelname zeer op prijs stellen.
 
Qualizorg verzorgt het onderzoek en ziet erop toe dat uw gegevens volledig anoniem worden behandeld en handelt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij als fysiotherapie praktijk, uw eigen therapeut en uw verzekeraar komen niet te weten wat u persoonlijk heeft geantwoord. Uw email-adres wordt niet gedeeld met derden. Deelname aan het onderzoek is geheel vrijwillig en kan op elk door u gekozen moment beƫindigd worden zonder dat daar consequenties aan verbonden zijn.
 
Wij hopen dat u meedoet zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren!
Bij voorbaat heel hartelijk dank.
 
Deelname aan online vragenlijst
Heeft u vragen over de vragenlijst of het onderzoek, dan kunt u contact opnemen met Qualiview door te mailen naar info@qualiview.nl   
 
Praktijkbeoordeling

Complimenten van cliƫnten